Συναυλία Γιώτας Νέγκα στη Λιβαδειά

“ Τα τραγούδια που λες ” ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00 ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΥΑΣ Ύστερα από μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες αλλά και σπουδαίες συνεργασίες, η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει! Με αφετηρία την πρόσφατη, κορυφαία συναυλία της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η οποία […]

21 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

“ Τα τραγούδια που λες ”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00

ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΥΑΣ

Ύστερα από μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες αλλά και σπουδαίες συνεργασίες, η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Με αφετηρία την πρόσφατη, κορυφαία συναυλία της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η οποία σηματοδότησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έναρξη της περιοδείας της, η Γιώτα Νέγκα θα μεταφέρει και στην υπόλοιπη Ελλάδα μία δυνατή, προσωπική συναυλία, που θα παρακολουθήσει βήμα-βήμα την πορεία της από το ξεκίνημά της έως σήμερα και θα εμπεριέχει όλες τις σημαντικές της συνεργασίες.

«Τα τραγούδια που λες»…

Από την πρώτη της εμφάνιση με το τραγούδι “Με τα μάτια κλειστά” του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, μέχρι το “Δίκιο μου”  και τους δυο δίσκους με τον Θέμη Καραμουρατίδη, η Γιώτα Νέγκα χαράζει μια επιτυχημένη πορεία γεμάτη από σημαντικές συνεργασίες τόσο στη δισκογραφία όσο και στη σκηνή, έχοντας στο πλευρό της κάποιους από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες όπως τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Κορακάκη, τον Κώστα Λειβαδά, τον Χρήστο Νικολόπουλο , τον Βασίλη Δημητρίου , τον Μίκη Θεοδωράκη.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θυμάται αγαπημένα, ιστορικά  τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και μια επιλογή από τα σπουδαιότερα και πιο αγαπημένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από το ‘60 μέχρι σήμερα, που κατέχουν οργανική θέση στη διαμόρφωση της καλλιτεχνικής πορείας της. Και μαζί με το προσωπικό της ρεπερτόριο συμπληρώνουν άψογα το ερμηνευτικό πορτρέτο της, σε ένα πρόγραμμα που αφήνει στο τέλος κάθε συναυλίας μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μουσικοί: Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, νυκτά έγχορδα, Νίκος Καλαντζάκος: Πλήκτρα, Δημήτρης Κουζής: Βιολί, μαντολίνο, Αλέξανδρος Τράμπας: Μπάσο, Αγγελής Ζευγουλάς: Τύμπανα, Hχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης/Γιώργος Κατσιάνος. Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς, Φωτογραφίες: Δημήτρης Χώνος

Management / Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Είσοδος: 3 €

τα έσοδα θα διατεθούν στα Οικοτροφεία και Ειδικά Σχολεία του Δήμου Λεβαδέων

Προπώληση :

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ (Πεζόδρομο Μπουφίδου 16, Λιβαδειά)

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ (Πεσ. Μαχήτων 47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2024