Έβαλε τον Αλβανό φίλο της να ληστέψει την ίδια της την αδερφή  

Για να έχει άλλοθι, ήταν μαζί της παριστάνοντας και αυτή το θύμα, την ώρα που εισέβαλε στο σπίτι ο ληστής ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Αλβανό φίλο της Σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία σε βάρος της αδελφής της, για να καρπωθεί τις οικονομίες της μια 39χρονη στην Χαλκίδα! Μάλιστα, για να έχει άλλοθι, ήταν μαζί […]

10 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Για να έχει άλλοθι, ήταν μαζί της παριστάνοντας και αυτή το θύμα, την ώρα που εισέβαλε στο σπίτι ο ληστής ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Αλβανό φίλο της

Σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία σε βάρος της αδελφής της, για να καρπωθεί τις οικονομίες της μια 39χρονη στην Χαλκίδα!

Μάλιστα, για να έχει άλλοθι, ήταν μαζί της παριστάνοντας και αυτή το θύμα, την ώρα που εισέβαλε στο σπίτι ο ληστής ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Αλβανό φίλο της!

Η 41χρονη γυναίκα κατήγγειλε τρομοκρατημένη το πρωί της Δευτέρας στην Ασφάλεια ότι ένας κουκουλοφόρος είχε ακινητοποιήσει την ίδια και την αδελφή της με την απειλή μαχαιριού, της άρπαξε περίπου 4.500 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Και ενώ η καταγγελία φάνηκε ειλικρινής στους αστυνομικούς, η κατάθεση της 39χρονης αδελφής του θύματος παρουσίασε κάποια κενά που τους προβλημάτισαν.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, έγινε έρευνα στο σπίτι της μικρότερης αδελφής και βρέθηκαν 2.370 ευρώ την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, «έσπασε» και αποκάλυψε ότι ήταν τα χρήματα της ληστείας την οποία είχε βάλει τον 26χρονο φίλο της να διαπράξει, με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες!

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του νεαρού Αλβανού ο οποίος επίσης συνελήφθη και βρέθηκαν άλλα 1.260 ευρώ, που επίσης προέρχονταν από τη ληστεία. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στην 41χρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024