Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Σκύρου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος Σκύρου παρέθεσε το καθιερωμένο πια εορταστικό «Γεύμα Αγάπης»  για 100 άτομα. Από νωρίς το πρωί όλοι οι προσκεκλημένοι μαζεύτηκαν στο χώρο, αφού περίμεναν με ανυπομονησία την συνάντηση αυτή. Κάθε χρόνο το κέφι και η χαρά αυξάνονται, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά. Με πλήρες […]

10 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος Σκύρου παρέθεσε το καθιερωμένο πια εορταστικό «Γεύμα Αγάπης»  για 100 άτομα. Από νωρίς το πρωί όλοι οι προσκεκλημένοι μαζεύτηκαν στο χώρο, αφού περίμεναν με ανυπομονησία την συνάντηση αυτή. Κάθε χρόνο το κέφι και η χαρά αυξάνονται, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Με πλήρες εορταστικό μενού που περιελάμβανε παραδοσιακά εδέσματα, αναψυκτικά, γλυκά και βεβαίως την απαραίτητη συνοδεία μουσικού προγράμματος, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν έως αργά το απόγευμα, ενώ μοιράστηκαν  δώρα σε όλους-μικρούς  και μεγάλους φίλους.

Ο Δήμαρχος Σκύρου  καλωσόρισε όλους τους συμπολίτες μας, συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων,

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις και προσπαθούν να βρίσκονται  κοντά σε  όλους τους συμπολίτες μας, με κύριο μέλημα του Δήμου Σκύρου να είναι η στήριξη και η ανακούφιση από την δύσκολη καθημερινότητα.

Το «Γεύμα Αγάπης» στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας προς όλους, υπενθυμίζοντας ότι η Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει ο ισχυρός πυλώνας στήριξης των πολιτών.

Η αναγκαιότητα των καιρών επιβάλλει τη συνέχιση της προσπάθειας από όλους μας, την αρωγή αδιακρίτως προς όλους και την  αλληλέγγυα συνεισφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024