Ο Νότης Μαριάς έφερε στην Ευρωβουλή τα προβλήματα του νοσοκομείου Λαμίας

Τις δυσλειτουργίες του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού έφερε με χθεσινή γραπτή του ερώτηση στην Ευρωβουλή ο πρόεδρος του κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», ευρωβουλευτής, καθηγητής Νότης Μαριάς. Στην ερώτησή του ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν για το ιατρικό προσωπικό και όχι μόνο, στο Γ.Ν. Λαμίας, καθώς με τις αναγκαστικές […]

11 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τις δυσλειτουργίες του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού έφερε με χθεσινή γραπτή του ερώτηση στην Ευρωβουλή ο πρόεδρος του κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», ευρωβουλευτής, καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στην ερώτησή του ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν για το ιατρικό προσωπικό και όχι μόνο, στο Γ.Ν. Λαμίας, καθώς με τις αναγκαστικές εφημερίες και τις υπερωρίες στις οποίες υποβάλλεται το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, παραβιάζεται η νομοθεσία της ΕΕ και ειδικότερα η Οδηγία 2003/88/ΕΚ που θεσπίζει τις προδιαγραφές για τα νόμιμα όρια του χρόνου εργασίας με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια η υγεία των νοσηλευομένων ασθενών και να παραβιάζονται τα δικαιώματα του ιατρικού προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024