Οριστική διακοπή και ραντεβού την Κυριακή στη Λιβαδειά

Το… ανέκδοτο κράτησε δέκα λεπτά! Ο διαιτητής Ευαγγέλου ανάγκασε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό να παίξουν στην… πισίνα της Λιβαδειάς και στην συνέχεια διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση που αν το επιτρέπει ο καιρός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής! Φαίνεται το έχει η μοίρα του Παναθηναϊκού να δίνει αγώνες σε γήπεδα με πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, μόνο που […]

13 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το… ανέκδοτο κράτησε δέκα λεπτά! Ο διαιτητής Ευαγγέλου ανάγκασε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό να παίξουν στην… πισίνα της Λιβαδειάς και στην συνέχεια διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση που αν το επιτρέπει ο καιρός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής!

Φαίνεται το έχει η μοίρα του Παναθηναϊκού να δίνει αγώνες σε γήπεδα με πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, μόνο που αυτή τη φορά (σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στην Λαμία) η αναμέτρηση δεν θα ολοκληρωθεί…

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου στη Λαμία που διεξήχθη σε ένα γήπεδο καλυμμένο από το χιόνι, ο διαιτητής Ευαγγέλου έκρινε πως ο αγώνας στη Δημοτικό Στάδιο της Λειβαδιάς μπορεί να ξεκινήσει παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος νερό…

Τελικά μετά από μόλις 10 λεπτά έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια καθώς ήταν φανερό ότι δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Ο Ευαγγέλου μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για μια νέα επιθεώρηση, αλλά με τη βροχή να έχει δυναμώσει δεν υπήρχε περίπτωση να έχουν αλλάξει οι συνθήκες κι έτσι ο διαιτητής ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι ο αγώνας διακόπτεται.

Σύμφωνα με τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να εμφανιστούν αύριο την ίδια ώρα (19:30) με την αναμέτρηση να ξεκινά από το 10ο λεπτό, ωστόσο οι προβλέψεις της ΕΜΥ δίνουν και πάλι βροχή για την περιοχή της Βοιωτίας, οπότε είναι ορατό το ενδεχόμενο ο αγώνας να αναβληθεί οριστικά (αυτό θα συμβεί αύριο) και να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Για την ιστορία οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν τον αγώνα οι δύο ομάδες:

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Νουάνκο, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης.

Στο πάγκο για τον Λεβαδειακό: Σωτηρίου, Καλτσάς, Νιάσε, Ζαραδούκας, Μπρελγκαζουανί, Τριποτσέρης, Ντιόγκο

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Διούδης, Ινσούα, Γιοχάνσον Χίλιεμαρκ, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024