Γεμάτο λαθραία τσιγάρα ήταν το αυτοκίνητο  αλλοδαπού

Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας». Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν σε ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος, στην περιοχή “ΠΛΑΚΑ” πλησίον γέφυρας Χαλκίδας, χίλια πεντακόσια (1.500) πακέτα των είκοσι (20) τσιγάρων έκαστο διαφόρων επωνυμιών και […]

16 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν σε ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος, στην περιοχή “ΠΛΑΚΑ” πλησίον γέφυρας Χαλκίδας, χίλια πεντακόσια (1.500) πακέτα των είκοσι (20) τσιγάρων έκαστο διαφόρων επωνυμιών και εβδομήντα πέντε (75) πακέτα καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr), τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω καπνικά προϊόντα και το ΙΧΕ όχημα, ενώ κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το σύνολο των διαφυγόντων δασμών των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων θα υπολογιστεί και θα ανακοινωθεί από το αρμόδιο Τελωνείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024