Με το δίκτυο νερού της Λαμίας συνδέεται το Λιανοκλάδι

Σε μία ακόμη Δημοτική Ενότητα,αυτή του Λιανοκλαδίου έκοψαν το απόγευμα της Δευτέρας την Αγιοβασιλόπιτα ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη, του πρώην δημάρχου Γιώργου Κοτρωνιά, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζάχου Χαλβαντζή, αντιδημάρχων, εντεταλμένων και δημοτικών συμβούλων. Ο Δήμαρχος Ν. Σταυρογιάννης ανακοίνωσε πως μέσα στο 2018, πρόκειται […]

16 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σε μία ακόμη Δημοτική Ενότητα,αυτή του Λιανοκλαδίου έκοψαν το απόγευμα της Δευτέρας την Αγιοβασιλόπιτα ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη, του πρώην δημάρχου Γιώργου Κοτρωνιά, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζάχου Χαλβαντζή, αντιδημάρχων, εντεταλμένων και δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Ν. Σταυρογιάννης ανακοίνωσε πως μέσα στο 2018, πρόκειται να ολοκληρωθεί το δίκτυο αποχέτευσης του Λιανοκλαδίου εντός του οικισμού, ενώ μέσα στο ίδιο έτος θα δημοπρατηθεί έργο, για να συνδεθούν τα υδραγωγεία Λαμίας και Λιανοκλαδίου, γεγονός που θα εξασφαλίσει την υδροδότηση της περιοχής με ποιοτικό νερό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024