Η  Αννα Ασημακοπούλου στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Συνάντηση με την Τομεάρχη Στερεάς Ελλάδος του κόμματος της Ν.Δ.  βουλευτή Β’ Αθηνών  κα Αννα – Michel Ασημακοπούλου είχε το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου  στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος. Η κα Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο της νέας της θέσεως ως τομεάρχης Στερεάς Ελλάδος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί σήμερα στη Φθιώτιδα μια σειρά […]

24 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνάντηση με την Τομεάρχη Στερεάς Ελλάδος του κόμματος της Ν.Δ.  βουλευτή Β’ Αθηνών  κα Αννα – Michel Ασημακοπούλου είχε το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου  στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Η κα Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο της νέας της θέσεως ως τομεάρχης Στερεάς Ελλάδος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί σήμερα στη Φθιώτιδα μια σειρά από επαφές με τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής. Η ίδια επέλεξε η πρώτη της συνάντηση να είναι με τον Ποιμενάρχη κ. Νικόλαο με τον οποίο συζήτησε αρκετή ώρα και ενημερώθηκε για το ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο της Φθιωτικής Εκκλησίας.

Κατά τη διάρκεια του κεράσματος δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν και επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Ως ευλογία ο Ποιμενάρχης προσέφερε στην κα Ασημακοπούλου βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο τέλος της συνάντησης τους η κα Ασημακοπούλου έκανε δήλωση σε τοπικά τηλεοπτικά μέσα και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητρόπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024