Τροχαίο με αγριογούρουνο είχε ο Πέτρος Μαντούβαλος

Σύγκρουση με… αγριογούρουνο είχε ο Πέτρος Μαντούβαλος στον δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, στην περιοχή του Μελιγαλά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη κι ενώ κατευθυνόταν προς την Καλαμάτα, προερχόμενος από τα Γιάννενα. Το αποκάλυψε ο ίδιος, ενώπιον του ακροατηρίου του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, όπου παρέστη ως συνήγορος υπεράσπισης σε αίτημα αναστολής εκτέλεσης […]

25 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σύγκρουση με… αγριογούρουνο είχε ο Πέτρος Μαντούβαλος στον δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, στην περιοχή του Μελιγαλά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη κι ενώ κατευθυνόταν προς την Καλαμάτα, προερχόμενος από τα Γιάννενα.

Το αποκάλυψε ο ίδιος, ενώπιον του ακροατηρίου του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, όπου παρέστη ως συνήγορος υπεράσπισης σε αίτημα αναστολής εκτέλεσης απόφασης κάθειρξης 19 χρόνων που είχε επιδικαστεί σε νεαρό κάτοικο Μεσσήνης.

Τόσο ο ίδιος ο δικηγόρος όσο και ο οδηγός του δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές -παρά τις οποίες ωστόσο έγινε δυνατό να φτάσει στην Καλαμάτα, απ’ όπου το πρωί μεταφέρθηκε με γερανό οδικής βοήθειας στην Αθήνα. Ο γνωστός δικηγόρος θα ακολουθούσε αργά το μεσημέρι μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία παρευρέθη, με… ταξί, όπως δήλωνε ο ίδιος βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024