Barcode στις εφημερίδες

Την πώληση των εφημερίδων με το γνωστό barcode, ψήφισε η κυβέρνηση. Όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα είναι υποχρεωμένα πλέον να έχουν τον κώδικα αυτό προκειμένου να διαπιστώνεται η πραγματική κυκλοφορία τους. Μέχρι σήμερα πολλά έντυπα έκαναν το γνωστό καπέλο. Δηλαδή παρουσίαζαν με πολλά τεχνάσματα εξωπραγματικές πολλές φορές πωλήσεις καρπώνοντας έτσι μεγάλη μερίδα της […]

27 Φεβρουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την πώληση των εφημερίδων με το γνωστό barcode, ψήφισε η κυβέρνηση. Όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα είναι υποχρεωμένα πλέον να έχουν τον κώδικα αυτό προκειμένου να διαπιστώνεται η πραγματική κυκλοφορία τους. Μέχρι σήμερα πολλά έντυπα έκαναν το γνωστό καπέλο. Δηλαδή παρουσίαζαν με πολλά τεχνάσματα εξωπραγματικές πολλές φορές πωλήσεις καρπώνοντας έτσι μεγάλη μερίδα της διαφημιστικής πίτας.

Το φαινόμενο είχε πλήξει και τα επαρχιακά έντυπα, πολλά από τα οποία «περηφανεύονταν» για τις δήθεν υψηλές κυκλοφορίες τους. Έφταναν μάλιστα να χρεώνουν τις διαφημίσεις τους ισόποσα μ’ αυτές των αθηναϊκών!!! Στην Εύβοια μάλιστα είχε ξεπεράσει κάθε φαντασία. Με προμετωπίδες  για δήθεν κυκλοφορίες που ξεπερνούσαν και την μεγαλύτερη καθημερινή πανελλήνια!!! Το πάρτι βέβαια έφτασε στο τέλος και τώρα κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, όπως λέει και ο λαός μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024