, ,

Greek Green Award στο σύστημα ανακύκλωσης ΣΑΝΚΕ

Τιμητική διάκριση και «πράσινο βραβείο» έλαβε το Σύστημα Ανακύκλωσης ΣΑΝΚΕ στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Verde Tec Forum για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΚ Παιανίας στις 2-4 Μαρτίου 2018. Τα Green Greek Awards αποτελούν πλέον ένα θεσμό στον κόσμο της πράσινης καινοτομίας και διαχείρισης και η τελετή απονομής την Παρασκευή 2 Μαρτίου υπήρξε […]

6 Μαρτίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τιμητική διάκριση και «πράσινο βραβείο» έλαβε το Σύστημα Ανακύκλωσης ΣΑΝΚΕ στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Verde Tec Forum για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΚ Παιανίας στις 2-4 Μαρτίου 2018.

Τα Green Greek Awards αποτελούν πλέον ένα θεσμό στον κόσμο της πράσινης καινοτομίας και διαχείρισης και η τελετή απονομής την Παρασκευή 2 Μαρτίου υπήρξε μια αφορμή για να αναδειχθούν οι βέλτιστες πρακτικές και οι ορθολογικότερες τεχνολογικές λύσεις σε όλη τη χώρα, από φορείς της Αυτοδιοίκησης και τον ιδιωτικό τομέα.

Το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΑΝΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρης Κιούκης.

Η ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ είναι ένα Συλλογικό Σύστημα Ανακύκλωσης Αποβλήτων από εκσκαφές, κατεδαφίσεις και κατασκευές που δραστηριοποιείται στην Αττική, την Εύβοια και τη Βοιωτία.

Με την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων αυτών από τη ΣΑΝΚΕ, μια διαδικασία υποχρεωτική από τον νόμο, μπαίνει τέλος στην ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών στο περιβάλλον, παράγονται φθηνά ανακυκλωμένα αδρανή υλικά, ενώ αποκαθίστανται Λατομεία και άλλοι χώροι ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024