Αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

0

Θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, θα διοργανώσει αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 11.30 το πρωί.

Τις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στην αναμέτρηση, θα στελεχώσουν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας και του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Στο πλαίσιο της αθλητικής αυτής εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ένδυσης), τα οποία θα προσφερθούν στον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι ελεύθερη για το κοινό και όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν και να τον παρακολουθήσουν.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση