ΕΖΑ: Νέα καμπάνια “Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα”

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης τρέχει τη νέα της καμπάνια, με τίτλο, “Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα”.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το μήνυμα αυτό, “αποτελεί το όραμα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης για τη δημιουργία μιας αγοράς ίσων ευκαιριών και δίκαιου ανταγωνισμού, όπου όλα τα προϊόντα μπύρας συνυπάρχουν, με τους ίδιους όρους, στα δίκτυα διανομής και […]

28 Μαρτίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης τρέχει τη νέα της καμπάνια, με τίτλο, “Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα”.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το μήνυμα αυτό, “αποτελεί το όραμα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης για τη δημιουργία μιας αγοράς ίσων ευκαιριών και δίκαιου ανταγωνισμού, όπου όλα τα προϊόντα μπύρας συνυπάρχουν, με τους ίδιους όρους, στα δίκτυα διανομής και τα καταστήματα επιτόπιας κατανάλωσης”.

Ο Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: “Η καμπάνια ‘Διεκδικούμε χώρο για την Ελλάδα’ αποτελεί για όλους εμάς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης το έναυσμα να διεκδικήσουμε ίσες ευκαιρίες και ισότιμη αντιμετώπιση για όλους τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς ζυθοποιίας.

Χώρος υπάρχει για όλους και πρέπει να υπάρχει για όλους”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024