Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο 20χρονος τα ξημερώματα

Τυχερός που θα κάνει Πάσχα είναι 20χρονος από τις Λιβανάτες, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Με το ΙΧ του βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε κολόνα και έφερε τούμπες, αλλά γλίτωσε με ελαφρά τραύματα! Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 3 σήμερα τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Αταλάντης – Λιβανατών. Ο 20χρονος οδηγός επέστρεφε σπίτι […]

2 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τυχερός που θα κάνει Πάσχα είναι 20χρονος από τις Λιβανάτες, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Με το ΙΧ του βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε κολόνα και έφερε τούμπες, αλλά γλίτωσε με ελαφρά τραύματα!

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 3 σήμερα τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Αταλάντης – Λιβανατών. Ο 20χρονος οδηγός επέστρεφε σπίτι του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βγήκε εκτός δρόμου στην προσπάθειά του να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με ΙΧ που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και ερχόταν κατά πάνω του.

Ο 20χρονος προσέκρουσε σε κολόνα του ΟΤΕ και μετά από μια σειρά από τούμπες, κατέληξε στο πρανές του δρόμου. Το ΙΧ του μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, αλλά κατάφερε να βγει από παρμπρίζ.

Ο 20χρονος από τις Λιβανάτες αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, αφού υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024