Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγώνας μπάσκετ της ΕΛΑΣ στη Χαλκίδα

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο των Εορτών του Πάσχα και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, διοργάνωσε με επιτυχία αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην Χαλκίδα. Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιήθηκε το πρωί […]

5 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο των Εορτών του Πάσχα και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, διοργάνωσε με επιτυχία αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην Χαλκίδα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (02-04-2018), στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», ενώ τις δύο ομάδες που συμμετείχαν στην αναμέτρηση, στελέχωσαν αστυνομικοί που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας και στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Στο πλαίσιο της αθλητικής αυτής εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ένδυσης), συνολικού βάρους ενός (1) περίπου τόνου, τα οποία προσφέρθηκαν στον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Χαλκίδας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ευβοίας, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, της Πανελλήνιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς και άλλων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024