Στην «κακιά ώρα…», έριξε το φταίξιμο ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας

Στην… «κακιά ώρα» απέδωσε ο 65χρονος από την Ερέτρια τα αίτια που τον οδήγησαν στη δολοφονία του 70χρονου αδερφού του. Ειδικότερα, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, όταν ο 70χρονος έφτανε στην οικία του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας. Αρχικά ο 65χρονος φέρεται να μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό […]

11 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην… «κακιά ώρα» απέδωσε ο 65χρονος από την Ερέτρια τα αίτια που τον οδήγησαν στη δολοφονία του 70χρονου αδερφού του.

Ειδικότερα, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, όταν ο 70χρονος έφτανε στην οικία του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας.

Αρχικά ο 65χρονος φέρεται να μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε πως σπεύδει στο χωριό. Στη συνέχεια ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και απειλές. Αμεσα ο 70χρονος, που ήταν μαζί με τη σύζυγό του κάλεσαν την Αστυνομία καθώς, όπως επισημαίνεται, φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Ωστόσο, ο 65χρονος είχε ήδη προλάβει να κρυφτεί πίσω από θάμνους της αυλής και όταν έφτασε στο σημείο ο αδερφός του προέβη στον θανάσιμο τραυματισμό του. Λίγο μετά το περιστατικό αφίχθη από τη Θεσσαλονίκη ο γιος του δράστη, ο οποίος επεχείρησε να προλάβει το περιστατικό, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Εκείνος, μάλιστα, ήταν αυτός που αφόπλισε τον πατέρα του μετά το περιστατικό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε, ο συνήγορος του φερόμενου ως δράστη, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό.

Επιπροσθέτως, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Τέλος, ο 65χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024