Τριαντάχρονος μαχαίρωσε την πεθερά του στην Αιδηψό

Ένας 30χρονος μαχαίρωσε την πεθερά του στα Λουτρά Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας. Το Σάββατο, γύρω στις 10.00 το πρωί, η Αστυνομία ενημερώθηκε από την 49χρονη γυναίκα ότι τραυματίστηκε με μαχαίρι στο δεξί της πόδι από τον γαμπρό της. Αμέσως, ξεκίνησαν έρευνες και ο δράστης συνελήφθη μιάμιση ώρα μετά. Κατηγορείται για πράξη επικίνδυνων σωματικών βλαβών και […]

16 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ένας 30χρονος μαχαίρωσε την πεθερά του στα Λουτρά Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας. Το Σάββατο, γύρω στις 10.00 το πρωί, η Αστυνομία ενημερώθηκε από την 49χρονη γυναίκα ότι τραυματίστηκε με μαχαίρι στο δεξί της πόδι από τον γαμπρό της.

Αμέσως, ξεκίνησαν έρευνες και ο δράστης συνελήφθη μιάμιση ώρα μετά. Κατηγορείται για πράξη επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα, καθώς υπάρχουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ζευγάρι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο σε συλλήψεις το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της κεντρικής και βόρειας Εύβοιας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Έλληνας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για απόπειρα ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι με την απειλή σουγιά και τη χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από ημεδαπό άνδρα. Κατασχέθηκαν ένας ξύλινος σουγιάς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη κατηγορούμενος για κλοπή από οικία στην περιοχή.

Στα Λουτρά Αιδηψού, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για παραβάσεις νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων. Κατασχέθηκαν (7,7) γραμμάρια κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ.

Στην Ιστιαία, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο σουγιάδες.

Τέσσερα άτομα και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας, καθώς και μία στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024