Συνελήφθησαν τρεις στη Στυλίδα, μετά από διάπραξη κλοπών σε σπίτια, στις περιοχές Ράχες και Αχινό Φθιώτιδας  

Οι συλληφθέντες ενέχονται σε τρεις συνολικά κλοπές. Ο εντοπισμός του οχήματος που επέβαιναν, είναι αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας. Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο Συνελήφθησαν χθες νωρίς το μεσημέρι στη Στυλίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων […]

25 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οι συλληφθέντες ενέχονται σε τρεις συνολικά κλοπές. Ο εντοπισμός του οχήματος που επέβαιναν, είναι αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας. Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν χθες νωρίς το μεσημέρι στη Στυλίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, κατά συναυτουργία. Ο 20χρονος κατηγορείται επίσης ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες, έχοντας αυτοκίνητο, διέπραξαν  τρεις κλοπές σε σπίτια, εκ των οποίων δύο στις Ράχες και ένα στον Αχινό Φθιώτιδας, με την λεία που αποκόμισαν να περιλαμβάνει διάφορα τιμαλφή και κοσμήματα, μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η άμεση κινητοποίηση περιπολούντων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος που επέβαιναν, καθώς και την κατάσχεση μέρους των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη των κλοπών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024