ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Εγκώμια του Περιφερειάρχη Στερεάς, Κώστα Μπακογιάννη, για την Ευρυτανική πρωτεύουσα, με τα θερμαινόμενα πεζοδρόμια και γενικά για μια πόλη που εξυπηρετεί κατοίκους, επισκέπτες και τοπική αγορά. Υπάρχουν συμφέροντα που αντιστέκονται στην εξυγίανση του Ασωπού στη Βοιωτία, όμως η Περιφέρεια Στερεάς προχωρεί το θέμα, με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Πανελλήνια πρωτιά στην Άμφισσα, με το κυβερνητικό […]

26 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Εγκώμια του Περιφερειάρχη Στερεάς, Κώστα Μπακογιάννη, για την Ευρυτανική πρωτεύουσα, με τα θερμαινόμενα πεζοδρόμια και γενικά για μια πόλη που εξυπηρετεί κατοίκους, επισκέπτες και τοπική αγορά.
  • Υπάρχουν συμφέροντα που αντιστέκονται στην εξυγίανση του Ασωπού στη Βοιωτία, όμως η Περιφέρεια Στερεάς προχωρεί το θέμα, με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Πανελλήνια πρωτιά στην Άμφισσα, με το κυβερνητικό πρόγραμμα της μετακόμισης Ρομά από τους καταυλισμούς σε υπερσύγχρονα κοντέϊνερς, με όλες τις ανέσεις και συσκευές ενός μοντέρνου σπιτιού.
  • Πλούσια διαφήμιση από το Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο, στη Λουτρόπολη Αιδηψού από 11-13 Μαΐου. Ασφαλώς όμως και περίσκεψη, γιατί τα πάντα πρέπει να είναι τέλεια, διαφορετικά…
  • Συνεχή περιστατικά με ομάδες Ρομά, που επιχειρούν κλοπές στην Ανατολική Φθιώτιδα, με τη μέθοδο «απόσπασης προσοχής» των θυμάτων.
  • «Φροντίζω» από την Περιφέρεια Στερεάς, για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και μικρά, από 1-1-2017 έως 24-10-2018, παιδιά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024