Σύλληψη πέντε ατόμων σε Εύβοια, Βοιωτία και Φθιώτιδα, για λαθραίο τσιγάρα και καπνό

Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων, 6 περίπου κιλά αδασμολόγητου καπνού κ.α. Στο πλαίσιο ερευνών και ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, σε περιοχές της Εύβοιας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού, καθώς και για κατοχή όπλων και παράνομη διαμονή. Ειδικότερα: Από αστυνομικούς […]

4 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων, 6 περίπου κιλά αδασμολόγητου καπνού κ.α.

Στο πλαίσιο ερευνών και ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, σε περιοχές της Εύβοιας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού, καθώς και για κατοχή όπλων και παράνομη διαμονή.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη ένα άτομο χθες το πρωί στη Λαμία, γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.300 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 90 λαθραία πακέτα τσιγάρων.
  • Από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ δύο υπήκοοι Πακιστάν στη Χαλκίδα, γιατί σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν 670 λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και 1,550 κιλά αδασμολόγητου καπνού. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των συλληφθέντων στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης παραμονής του στη Χώρα μας.
  • Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες το πρωί στο Δήλεσι Βοιωτίας, γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 400 λαθραία πακέτα τσιγάρων, 950 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, ένα περίστροφο κρότου και το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ.
  • Τέλος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι άνδρας στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε 134 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Οι ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024