Παρουσίαση δραστηριοτήτων σχολείων της Εύβοιας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας διοργάνωσε  την Παρουσίαση των  Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας. Στην παρουσίαση αυτή τα σχολεία της Διεύθυνσής παρουσίασαν τις δραστηριότητές  που υλοποίησαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων των σχολείων σε άλλα σχολεία και στην τοπική κοινωνία. Τις εκδηλώσεις […]

5 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας διοργάνωσε  την Παρουσίαση των  Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας.

Στην παρουσίαση αυτή τα σχολεία της Διεύθυνσής παρουσίασαν τις δραστηριότητές  που υλοποίησαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων των σχολείων σε άλλα σχολεία και στην τοπική κοινωνία.

Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν και συντόνιζαν ο υπεύθυνος Σχολικός Δραστηριοτήτων Νεκτάριος Καντανολέων και οι υπεύθυνες Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥΠ Χαλκίδας Κάτια Αλιακίζογλου και Κατερίνα Ράζου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024