Σε εκδήλωση για την Ευρώπη θα μιλήσει στη Χαλκίδα ο επίτροπος Δημ. Αβραμόπουλος

Εκδήλωση με θέμα “Ενωμένοι για την Ευρώπη μας” πραγματοποιεί την Τρίτη 8 Μαΐου στις 10 το πρωί η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ευρώπης. Στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου θα μιλήσουν ο Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και η επίκουρη καθηγήτρια του […]

5 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εκδήλωση με θέμα “Ενωμένοι για την Ευρώπη μας” πραγματοποιεί την Τρίτη 8 Μαΐου στις 10 το πρωί η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ευρώπης.

Στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου θα μιλήσουν ο Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και η επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου Φωτεινή Ασδεράκη.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν σχολεία και εκπαιδευτικοί που στηρίζουν την ευρωπαϊκή ιδέα με τη συμμετοχή τους σε προγράμματα της Ε.Ε. (Erasmus κ.α.), ενώ το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας” θα εκτελέσει έργα Ελλήνων και Ευρωπαίων συνθετών στα πλαίσια του εορτασμού για το 1ο Ευρωπαϊκό Ετος Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση ανήκει στη Σχολική Σύμβουλο Ρούλα Κεχρή και συνδιοργανώνουν η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024