Ομολογία Πετρόπουλου για περικοπή συντάξεων από τον Γενάρη του 2019 και κάτω από 1000 ευρώ

Οι περικοπές στις συντάξεις, που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2019, αφορούν και εκείνες κάτω των 1.000 ευρώ, παραδέχθηκε ο Τάσος Πετρόπουλος. Τον Οκτώβριο θα δουν πόσο θα μειωθούν και ότι θα τις βελτιώσουν, ανέφερε ακόμη. «Έχουμε μπροστά μας 7 μήνες για τις συντάξεις» είπε ο υφυπουργός Κοινωνικής Απασχόλησης στον ΣΚΑΪ. «Η μείωση […]

13 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οι περικοπές στις συντάξεις, που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2019, αφορούν και εκείνες κάτω των 1.000 ευρώ, παραδέχθηκε ο Τάσος Πετρόπουλος.

Τον Οκτώβριο θα δουν πόσο θα μειωθούν και ότι θα τις βελτιώσουν, ανέφερε ακόμη. «Έχουμε μπροστά μας 7 μήνες για τις συντάξεις» είπε ο υφυπουργός Κοινωνικής Απασχόλησης στον ΣΚΑΪ.

«Η μείωση 18% στις συντάξεις εμπεριέχει και τα επιδόματα, δεν υπάρχει πρόσθετη περικοπή επιδομάτων, οι μειώσεις στις συντάξεις δεν θα υπερβαίνουν το 18%. Το 18% δεν αφορά όλους τους συνταξιούχους, αφορά ένα 25% με 30%… Τον Οκτώβρη θα δούμε τις ακριβείς περικοπές στις συντάξεις», σημείωσε ακόμη και διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν συντάξεις που θα μειωθούν έως 200 ευρώ.

Ο κ. Πετρόπουλος δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθούν όλες οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις έως τον Αύγουστο, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024