Ξανά στο τιμόνι του Ηρακλή Ψαχνών ο Γιώργος Στούπας

Αφού πέρασε τη «βάσανο» του άδοξου υποβιβασμού από την Γ’ Εθνική, ο Ηρακλής Ψ., βρέθηκαν, τελικά, κάποιοι άνθρωποι, που αγαπούσαν την ομάδα, αλλά σέβονταν και την ιστορία και την κράτησαν όρθια! Έτσι ο ιστορικός Ηρακλής Ψ. μετά τη μεγάλη πορεία στις Εθνικές κατηγορίες, παρότι έμεινε με δύο μόλις δελτία ποδοσφαιριστών, μπόρεσε και ορθοπόδησε και μάλιστα […]

10 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αφού πέρασε τη «βάσανο» του άδοξου υποβιβασμού από την Γ’ Εθνική, ο Ηρακλής Ψ., βρέθηκαν, τελικά, κάποιοι άνθρωποι, που αγαπούσαν την ομάδα, αλλά σέβονταν και την ιστορία και την κράτησαν όρθια! Έτσι ο ιστορικός Ηρακλής Ψ. μετά τη μεγάλη πορεία στις Εθνικές κατηγορίες, παρότι έμεινε με δύο μόλις δελτία ποδοσφαιριστών, μπόρεσε και ορθοπόδησε και μάλιστα την πρώτη κιόλας χρονιά, κατέκτησε το Κύπελλο Εύβοιας, τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας υπερκαλύπτοντας τους -6 βαθμούς, που τον συνόδευαν από την εγκατάλειψη της Γ’ Εθνικής!

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, ενώ όλα ξεκίνησαν πολύ καλά, κάποιοι λάθος χειρισμοί, οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, κατά κύριο λόγο, μαζί με την αδιαφορία του κόσμου, έφεραν την διοίκηση του Αλέξ. Θεοδοσίου, σε πολύ δύσκολη θέση, που όμως δεν εγκατέλειψε και ολοκλήρωσε την πολύ δύσκολη και πολύ περίεργη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Η Διοίκηση του Αλέξ. Θεοδοσίου, ολοκλήρωσε την θητεία της και παραδίνει τον σύλλογο, με ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα και μάλιστα με ένα ποσό των 3.600€ να έχει να λαμβάνει η νέα διοίκηση από διάφορες πηγές! Επίσης το έμψυχο δυναμικό είναι οι 20 ποδοσφαιριστές της α’ ομάδας, οι 16 της νέων και μεγάλος αριθμός στις ομάδες Τζούνιορ και πρό-Τζούνιορ.

Πέρα από αυτά το ευχάριστο, ενθαρρυντικό και αισιόδοξο είναι το ότι με πρωτοβουλία και ενέργειες παλιών και έμπειρων παραγόντων του Ηρακλή Ψ. (Γ. Στούπας, Κ. Γκαλούφας, Ν. Καλαβρής, Θαν. Ρουσσόδημος, Αντ. Βουρδάνος και άλλοι) δημιουργήθηκε η  «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ του ΗΡΑΚΛΗ Ψ.». Τη συγκροτούν 45 άτομα μέλη του Ηρακλή Ψ. και μεταξύ αυτών και 10 γυναίκες! Στόχος μέσα από έναν εντελώς νέο τρόπο δράσης, ομαδική, συντονισμένη και σωστή δουλειά, ο Ηρακλής Ψ. να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών…

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι ήταν η πολυπληθέστερη Γ.Σ. της ομάδας των Ψαχνών καθώς παραβρέθηκαν περισσότερα από 120 μέλη. Πρόεδρος της Γ.Σ. ήταν ο Κώστας Πριόνας, και μέλη του προεδρείου οι Μάκης Κιαπέκος και Ανδρέας Καλαβρής.

Με ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών δόθηκε το «πράσινο φως» στην ομάδα των «σαρανταπέντε» να προχωρήσει στη συγκρότηση του νέου ΔΣ και των απαραίτητων Επιτροπών!

Στην κίνηση, λοιπόν, για την ανασυγκρότηση του Ηρακλή Ψ., συμμετέχουν οι:

Ακριώτης Αντώνης, Αλαμάνος Γιώργος, Αρβανίτης Σταύρος, Βουρδάνος Αντώνης, Γεωργίου Αντώνης, Γκόγκος Βασίλης, Γιαννούτσος Κώστας, Δημητρίου Άγγελος, Καλαβρής Κώστας, Καλαβρής Νίκος, Καρατζάς Λευτέρης, Κεραμιδάς Γιώργος, Κεραμιδάς Βαγγέλης, Κεραμιδάς Γιάννης, Κιαπέκος Δήμος, Κουλιάκης Θανάσης, Λεοντής Δημήτρης, Λεοντής Θανάσης, Ματράκας Βασίλης, Μπισμπικόπουλος Ανδρέας, Μυστριώτης Βαγγέλης, Παπαναστασίου Γιάννης, Πριόνας Γιώργος, Προίσκος Γιώργος, Ρουσσόδημος Θανάσης, Ρουσσόδημος Βασίλης, Ρουσσόδημος Δημήτρης, Σαρρής Γιάννης, Σέγκος Γιάννης, Σίδερης Γιώργος, Στούπας Γιώργος, Ταυρής Κώστας, Ταψής Σπύρος, Τσάλας Νίκος, Χασαπίδης Γιώργος και οι κυρίες Γκαλούφα Κατερίνα, Δούδαλη Μαρία, Καλαβρή Παναγιώτα, Καλογιάννη Βασιλική, Πολυτήρα Γεωργία, Ρουσσονικολού Μαρία, Σπυροπούλου Αναστασία, Σπυροπούλου Μαρία, Ταψή Φωτεινή, Χαλεπά Σταματίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024