Παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του Πέτρο Μαντούβαλο και συνελήφθη ο κρεοπώλης που σκότωσε την 13χρονη τσιγγάνα στην Άμφισσα

Φωτογραφίες από την παράδοση του 34χρονου στο ραντεβού με την αστυνομία – Η πρωτοβουλία γνωστού δικηγόρου, μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν στην πόλη της Φωκίδας, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία και βεντέτα Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας μίας 13χρονης τσιγγάνας σημειώθηκαν τη Δευτέρα, καθώς ο  κρεοπώλης που κατηγορείται ότι πυροβόλησε το κορίτσι, εμφανίστηκε […]

12 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Φωτογραφίες από την παράδοση του 34χρονου στο ραντεβού με την αστυνομία – Η πρωτοβουλία γνωστού δικηγόρου, μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν στην πόλη της Φωκίδας, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία και βεντέτα

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας μίας 13χρονης τσιγγάνας σημειώθηκαν τη Δευτέρα, καθώς ο  κρεοπώλης που κατηγορείται ότι πυροβόλησε το κορίτσι, εμφανίστηκε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο επιχειρηματίας που πυροβόλησε τη 13χρονη με κυνηγετική καραμπίνα, παραδόθηκε ακριβώς μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν και ενώ η πόλη της Φωκίδας εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου.

Όπως αποκαλύπτει το dete.gr,  με αποκλειστικές φωτογραφίες του, τον κρεοπώλη μετέφερε και παρέδωσε στην αστυνομία με ραντεβού, ο δικηγόρος του Πέτρος Μαντούβαλος, προκειμένου να αποφευχθεί η βεντέρα και η περαιτέρω αιματοχυσία στην περιοχή. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, δείχνουν τον γνωστό δικηγόρο με τον 34χρονο κρεοπώλη Παρασκευά Κοντογιώργο, οι οποίοι αναμένουν τα αστυνομικά οχήματα στο σημείο που έχει οριστεί για τη συνάντηση, σε επαρχιακό δρόμο.

Η κηδεία της νεαρής τσιγγάνας έγινε πριν λίγες ημέρες και αμέσως μετά ακολούθησαν  εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Άμφισσας και συγκρούσεις των αστυνομικών δυνάμεων με συγγενείς του θύματος.

Τσιγγάνοι είχαν επιτεθεί και προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην επιχείρηση και το σπίτι του άντρα που φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε τη 13χρονη.

Τις προηγούμενες ημέρες, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλβανού, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του 34χρονου κρεοπώλη που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 13χρονη στην Άμφισσα προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης η ΕΛΑΣ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 40χρονος συνελήφθη στην πόλη της Άμφισσας στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έγινε λίγη ώρα πριν να ξεκινήσει στην Άμφισσα η κηδεία της 13χρονης και ενώ κάποιοι από τους Ρομά της περιοχής απειλούσαν με επεισόδια αν δεν συλληφθεί ο 34χρονος κρεοπώλης.

Μεταφέρθηκε στη Λαμία

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο 34χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη Ρομά στην Άμφισσα.

Περίπου στις 10:00 το βράδυ με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και του δικηγόρου του Πέτρου Μαντούβαλου ο 34χρονος πέρασε την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και παραδόθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024