Δύο μαθητές που απέσπασαν χρυσά μετάλλια στους Special Olympics από τα Καμάρια, βράβευσε η δήμαρχος Αιδηψού

Σε μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς, ιδιαίτερη τιμή ήταν η παρουσία των ταλαντούχων μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Καμαρίων, του άξιου εκπαιδευτικού προσωπικού που το απαρτίζει και των γονέων των ξεχωριστών παιδιών. Η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, στη «καλοκαιρινή γιορτή» του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), […]

15 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σε μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς, ιδιαίτερη τιμή ήταν η παρουσία των ταλαντούχων μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Καμαρίων, του άξιου εκπαιδευτικού προσωπικού που το απαρτίζει και των γονέων των ξεχωριστών παιδιών.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, στη «καλοκαιρινή γιορτή» του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), βράβευσε τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Καμαρίων Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και Αλέξανδρο Ψύχα που τιμήθηκαν με τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2018, συγχαίροντας τον γυμναστή τους Στέλιο Τσάπατο και τον συνοδό τους Γρηγόρη Σταθαρά. Με ξεχωριστή συγκίνηση, οι πρωταθλητές πρόσφεραν στη Δήμαρχο ένα αναμνηστικό DVD με οπτικοακουστικό υλικό από την συμμετοχή τους στους Special Olympics.

Η Δημοτική Αρχή αγκάλιασε και στήριξε από την αρχή το όλο εγχείρημα του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του ειδικού σχολείου που πίστεψαν στις δυνατότητες των παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024