Βρέθηκε στο κελί του κρεμασμένος ο 65 χρονος που είχε σκοτώσει τον αδελφό του στην Ερέτρια

Δεν άντεξε ο 65χρονος άνδρας που σκότωσε με καραμπίνα τον 70χρονο αδελφό του, Κώστα Καντιδάκη τον περασμένο Απρίλιο στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας και αυτοκτόνησε . Ο 65χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στις Φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Κυριακής. Το φονικό είχε γίνει με καραμπίνα το απόγευμα της Τρίτης 10 Απριλίου. Ο 65χρονος είχε στήσει […]

26 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Δεν άντεξε ο 65χρονος άνδρας που σκότωσε με καραμπίνα τον 70χρονο αδελφό του, Κώστα Καντιδάκη τον περασμένο Απρίλιο στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας και αυτοκτόνησε . Ο 65χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στις Φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Κυριακής.

Το φονικό είχε γίνει με καραμπίνα το απόγευμα της Τρίτης 10 Απριλίου. Ο 65χρονος είχε στήσει καρτέρι στον αδελφό του έξω απο το σπίτι του και όταν τον είδε τον πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Μετά την απολογία του είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και είχε οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού

Ο αδελφοκτόνος όταν είχε μεταφερθεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας, είχε πει για την πράξη του ότι «ήταν η κακιά στιγμή» και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024