Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που ασελγούσε σε 14χρονη στα Καμένα Βούρλα

Οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Το δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πήρε το απόγευμα της Τρίτης ο 52χρονος από τα Καμένα Βούρλα που κατηγορείται ότι τον χειμώνα του 2016-17 θώπευε σε διάφορα ευαίσθητα σημεία την κόρη φιλικού του ζευγαριού, η οποία δεν είχε κλείσει τα 14 χρόνια. Η απόφαση ανακριτή […]

4 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

Το δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πήρε το απόγευμα της Τρίτης ο 52χρονος από τα Καμένα Βούρλα που κατηγορείται ότι τον χειμώνα του 2016-17 θώπευε σε διάφορα ευαίσθητα σημεία την κόρη φιλικού του ζευγαριού, η οποία δεν είχε κλείσει τα 14 χρόνια.

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του εωσότου οριστεί τακτική δικάσιμος ήταν ομόφωνη.

Ο 52χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί ύποπτο υλικό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την την περασμένη Πέμπτη όταν έγινε καταγγελία στο ΑΤ Καμένων Βούρλων από τη μητέρα τη 14χρονης που φέρεται να είναι και το θύμα της ιστορίας.

Ακολούθησε η σύλληψη του 52χρονου και η έρευνα και κατάσχεση υλικού που βρέθηκε στους υπολογιστές και το κινητό του προφυλακισθέντα, το οποίο και εξετάζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024