Άγρια καταδίωξη στην Αλίαρτο από αστυνομικούς που αντιλήφθηκαν τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Το εργοστάσιο παραγωγής τοματοπελτέ στην Αλίαρτο, ήταν ο νέος στόχος των ληστών των χρηματοκιβωτίων Τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 4.30, τουλάχιστον 4 άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, με κουκούλες και όπλα, με τη συνήθη τακτική προσέγγισαν την επιχείρηση ακινητοποιώντας αρχικά τον φύλακα. Σε δεύτερο χρόνο εισήλθαν στο εργοστάσιο και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του όπου και αφαίρεσαν […]

19 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το εργοστάσιο παραγωγής τοματοπελτέ στην Αλίαρτο, ήταν ο νέος στόχος των ληστών των χρηματοκιβωτίων

Τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 4.30, τουλάχιστον 4 άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, με κουκούλες και όπλα, με τη συνήθη τακτική προσέγγισαν την επιχείρηση ακινητοποιώντας αρχικά τον φύλακα.

Σε δεύτερο χρόνο εισήλθαν στο εργοστάσιο και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του όπου και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο.

Ακολουθώντας την ίδια τακτική, αφαίρεσαν όχημα της επιχείρησης, τετρακίνητο, υψηλού κυβισμού, το οποίο ανήκει στον διευθυντή του εργοστασίου, για την διαφυγή τους.

Κατά την έξοδό τους από το εργοστάσιο οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Αλιάρτου.

Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν το όχημα  χωρίς να το κάψουν για να σβήσουν τα ίχνη τους -όπως συνηθίζουν- στη μέση στενού δρόμου της Κωπαίδας, παίρνωντας μαζί τους και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Η κίνηση αυτή εγκλώβισε  και τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τελικά κατάφεραν να φτάσουν και να επιβιβαστούν στο όχημα διαφυγής που διέθεταν και να τραπούν σε φυγή.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται  καθώς εκτιμάται ότι δεν έχουν καταφέρει να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρόσφατα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν στην περιοχή των Θηβών, τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο ή περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Έρευνες διεξάγει το ΤΑ  Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024