Λαχτάρα για 245 επιβάτες του πλοίου «Πανόραμα» ανοικτά της Ραφήνας

Το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη και έμεινε ακυβέρνητο – Η βλάβη  επιδιορθώθηκε και συνεχίζει το ταξίδι του Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο επιβατηγό –οχηματαγωγό πλοίο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» ενώ έπλεε νότια του Ευβοϊκού Κόλπου στην περιοχή Πεταλιών. Tο πλοίο στο επιβαίνουν 245 επιβάτες, έμεινε για αρκετή ακινητοποιημένο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα. Ο πλοίαρχος δεν ζήτησε […]

20 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη και έμεινε ακυβέρνητο – Η βλάβη  επιδιορθώθηκε και συνεχίζει το ταξίδι του

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο επιβατηγό –οχηματαγωγό πλοίο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» ενώ έπλεε νότια του Ευβοϊκού Κόλπου στην περιοχή Πεταλιών. Tο πλοίο στο επιβαίνουν 245 επιβάτες, έμεινε για αρκετή ακινητοποιημένο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα. Ο πλοίαρχος δεν ζήτησε βοήθεια. Ο καιρός αναφέρεται καλός με τους ανέμους που πνεόυν στην περιοχή να μην ξεπερνούν τα 3 μποφόρ.

Παρόλα αυτά στην περιοχή έσπευσαν ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ένα ναυαγοσωστικό για κάθε ενδεχόμενο. Η βλάβη στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα-Μαρμάρι επιδιορθώθηκε από τους μηχανικούς του και λίγο μετά τις 5:15 ξεκίνησε και πάλι για τον προορισμό του. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από τη Ραφήνα στις 3:30 μετά το μεσημέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024