Ανάγκη η κατασκευή πεζογέφυρας στην Αλίαρτο

Αναγκαιότητα χαρακτήρισε ο Γ.Γ. του υπουργείου υποδομών την κατασκευή πεζογέφυρας στο κομβικότερο σημείο όπου οι σιδηροδρομικές γραμμές διασχίζουν τον οικισμό της Αλιάρτου, μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Δήμο. Δεσμεύτηκε μάλιστα τεχνικοί του υπουργείου να επισκεφθούν άμεσα το επόμενο διάστημα την περιοχή, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τη μελέτη και […]

29 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αναγκαιότητα χαρακτήρισε ο Γ.Γ. του υπουργείου υποδομών την κατασκευή πεζογέφυρας στο κομβικότερο σημείο όπου οι σιδηροδρομικές γραμμές διασχίζουν τον οικισμό της Αλιάρτου, μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Δήμο.

Δεσμεύτηκε μάλιστα τεχνικοί του υπουργείου να επισκεφθούν άμεσα το επόμενο διάστημα την περιοχή, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τη μελέτη και να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου.

Το Γ.Γ. Θανάση Βούρδα συνόδευσε στην περιοδεία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος ο οποίος παρενέβη με σχετική ερώτησή του στη Βουλή για το θέμα μετά τα τραγικό περιστατικό, με το θάνατο βοσκού ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία και μετά την επιστολή «φωτιά» του δημάρχου Αλιάρτου προς την ΕΡΓΟΣΕ.

Μεταξύ άλλων στη συνάντησή του με το Γ.Γ. του υπουργείου υποδομών ο Δήμαρχος Αλιάρτου έθεσε υπόψη του, την ανάγκη παρεμβάσεων στην Παλαιά εθνική οδό στα σημεία όπου διασχίζει την Αλίαρτο, την παρέμβασή του για απεμπλοκή της γραφειοκρατικής καθυστέρησης της πλαγιογεώτρησης στις γραμμές του ΟΣΕ, προκειμένου να συνδεθούν οι αγωγοί λυμάτων του Βόρειου και Νότιου τομέα της Αλιάρτου και η λειτουργία του προαστιακού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Οκτωβρίου 2023