Απειλητική επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας

Μια επιστολή που αν μη τι άλλο ξεκινά από τις υποδείξεις κάποιων επώνυμων προσώπων που βάζουν τους δικαστές στο στόχαστρο και χαϊδεύουν τους δήθεν αναρχικούς τεμπέληδες, πρέπει να μας προβληματίσει. Ούτε Τουρκία είμαστε, ούτε Βενεζουέλα. Οι γραφικοί τύποι στυλ ψευτόμαγκα, πρέπει να οδηγηθούν γρήγορα στα τάρταρα, αν δεν θέλουμε να γευτούμε τραγικές καταστάσεις που ονειρεύονται […]

27 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Μια επιστολή που αν μη τι άλλο ξεκινά από τις υποδείξεις κάποιων επώνυμων προσώπων που βάζουν τους δικαστές στο στόχαστρο και χαϊδεύουν τους δήθεν αναρχικούς τεμπέληδες, πρέπει να μας προβληματίσει. Ούτε Τουρκία είμαστε, ούτε Βενεζουέλα. Οι γραφικοί τύποι στυλ ψευτόμαγκα, πρέπει να οδηγηθούν γρήγορα στα τάρταρα, αν δεν θέλουμε να γευτούμε τραγικές καταστάσεις που ονειρεύονται οι ίδιοι, αλλά από τη θέση του βολεμένου

«Η τιμωρία σου θα έρθει από ‘κει που δεν το περιμένεις» γράφει ο ανώνυμος αποστολέας – Ο φάκελος εστάλη την περασμένη εβδομάδα στην οικία του Νίκου Σακελλαρίου και εξετάστηκε από μηχάνημα x-ray

Μία απειλητική επιστολή χωρίς στοιχεία αποστολέα έφτασε το πρωί της 18ης Ιουλίου στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, συμφωνα με τον ιστότοπο bloko.gr.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε -ως όφειλε- την αρμόδια υπηρεσία. Η διαδικασία, που ακολουθήθηκε, ήταν η γνωστή και η προβλεπόμενη.

Αστυνομικός της Προστασίας Ευπαθών Στόχων πήγε στο σπίτι, πήρε τον φάκελο και τον πέρασε από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στο μηχάνημα δεν εμφανίστηκε η παραμικρή απειλή στον φάκελο και ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ, αλλά τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθώς ο Νίκος Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών.

Έξι ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρος άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό.

Διαβάστε τί έγραφε η απειλητική επιστολή που δημοσιεύει το bloko.gr

Έντονη ανησυχία εκφράζει η ΝΔ

Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η ΝΔ σχετικά με τις πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Ν. Σακελλαρίου.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια τονίζοντας πως οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας, όπως αποθρασύνουν, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «και τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες η ανοχή και η προστασία που παρέχουν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής σε μέλη του “Ρουβίκωνα”, που εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Δεκεμβρίου 2023