Βαρουφάκης: Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο

Ο πρωθυπουργός είχε πάρει στα χέρια του το σχέδιο για παράλληλο σύστημα πληρωμών από το 2012, τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Τέτοιο σχεδιασμό πρέπει να έχει και ο Κυρ. Μητσοτάκης, υποστηρίζει. Αμετανόητος σχετικά με το παράλληλο σύστημα πληρωμών μέσω TaxisNet, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον Αlpha 9.89, ενώ τόνισε […]

12 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ο πρωθυπουργός είχε πάρει στα χέρια του το σχέδιο για παράλληλο σύστημα πληρωμών από το 2012, τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Τέτοιο σχεδιασμό πρέπει να έχει και ο Κυρ. Μητσοτάκης, υποστηρίζει.

Αμετανόητος σχετικά με το παράλληλο σύστημα πληρωμών μέσω TaxisNet, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον Αlpha 9.89, ενώ τόνισε πως ο πρωθυπουργός είχε πάρει στα χέρια του το συγκεκριμένο σχέδιο από το 2012.

Αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ, είπε «ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», κατηγορώντας παράλληλα τη ΝΔ ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης.

Οπως αναμεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός επεσήμανε πως ο Τσίπρας είχε ενημερωθεί για το σχέδιο από το 2012 καθώς αυτό ήταν το plan b της κυβέρνησης, σε περίπτωση που κατέρρεε η διαπραγμάτευση, ενώ είπε πως το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να το έχει και ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Δεκεμβρίου 2023