Η Αγόριανη γιορτάζει και σας καλεί

Ξεκινούν σήμερα οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Επτάλοφο ή Αγόριανη, όπως είναι ευρέως γνωστή. Με αφορμή τη γιορτή της Αγίας Παρασκευής, σήμερα στις 20:00 θα γίνει περιφορά της εικόνας με τη συνοδεία ντυμένων με παραδοσιακές στολές, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία του χωριού. Την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία. Οι εκδηλώσεις […]

25 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ξεκινούν σήμερα οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Επτάλοφο ή Αγόριανη, όπως είναι ευρέως γνωστή. Με αφορμή τη γιορτή της Αγίας Παρασκευής, σήμερα στις 20:00 θα γίνει περιφορά της εικόνας με τη συνοδεία ντυμένων με παραδοσιακές στολές, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία του χωριού.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Αυγούστου με την θεατρική παράσταση «Στον άλλο κόσμο που θα πας», μία κωμωδία του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου.

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου, καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία από την Αγόριανη στους Δελφούς, μέσω του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.

Η αυλαία στις φετινές εκδηλώσεις θα πέσει με τη μουσική εκδήλωση της Γωγώς Τσαμπά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Αγόριανης, Δήμος Δελφών, Τ.Κ. Επταλόφου, Σύλλογος Γυναικών Επταλόφου, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Ιουνίου 2023