Η Chipita αναλαμβάνει και επίσημα σκυτάλη στο Νίκα

Πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 3/07/17 η προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μετόχων της Π.Γ. Νικας ΑΒΕΕ, κατά την οποία παραδίδεται και τυπικά η σκυτάλη στην Chipita. Αντικείμενο, μεταξύ άλλων, είναι η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του υφιστάμενου και η έγκριση τροποποίησης και κωδικοποίησης των όρων κοινού ομολογιακού δανείου. Υπενθυμίζουμε ότι, μέσω της Competrol […]

4 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 3/07/17 η προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μετόχων της Π.Γ. Νικας ΑΒΕΕ, κατά την οποία παραδίδεται και τυπικά η σκυτάλη στην Chipita. Αντικείμενο, μεταξύ άλλων, είναι η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του υφιστάμενου και η έγκριση τροποποίησης και κωδικοποίησης των όρων κοινού ομολογιακού δανείου.

Υπενθυμίζουμε ότι, μέσω της Competrol Establishment, η Chipita κατέχει το 89,74% της Νίκας. Η Global Capital Investors, πρώην κύριος μέτοχος της Νίκας, κατέχει πλέον το 1,72%, ενώ 0,3% κατέχει η Εurobank και 0,25% η First European Retail Corp.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουλίου 2024