Η COSMOTE ανοίγει την πόρτα της ψηφιακής εποχής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Εκατοντάδες συμμετέχοντες στο σεμινάριο #GrowYourBusiness είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εργαλεία της ψηφιακής εποχής Την πόρτα στην ψηφιακή εποχή ανοίγει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες η COSMOTE, καθώς οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο του επιχειρείν. Η COSMOTE διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο #GrowYourBusiness σε συνεργασία με […]

15 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εκατοντάδες συμμετέχοντες στο σεμινάριο #GrowYourBusiness είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εργαλεία της ψηφιακής εποχής

Την πόρτα στην ψηφιακή εποχή ανοίγει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες η COSMOTE, καθώς οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο του επιχειρείν.

Η COSMOTE διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο #GrowYourBusiness σε συνεργασία με την ΟΤΕ Academy, δίνοντας σε εκατοντάδες συμμετέχοντες πρόσβαση στα εργαλεία της ψηφιακής εποχής. Το σεμινάριο έλαβε χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ωστόσο την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν είχαν και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, μέσω live streaming.

Τα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ζητούν να συνδεθούν με την καινοτομία και τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, προκειμένου να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την εξωστρέφειά τους.

Από τους συμμετέχοντες, η πλειονότητα ήταν πολύ μικρές επιχειρήσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπόριο, τον χώρο της εστίασης και της λιανικής, ενώ υπήρχαν πολλές συμμετοχές από τον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και τον τομέα της υγείας.

Δείτε στιγμιότυπα από τα δύο σεμινάρια, όπου παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=F-VzUHQ8p5o[/embedyt]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Δεκεμβρίου 2023