Και με τη βούλα στην Κρητικός τα 92 καταστήματα της CRM

Ολοκληρώθηκε και τυπικά κατά τη γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου της Cretan Retail Management, η είσοδος της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός στην κρητική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 1 εκατ. ευρώ, με αντίστοιχη καταβολή από τους μετόχους της εταιρείας. Επίσης, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών […]

12 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ολοκληρώθηκε και τυπικά κατά τη γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου της Cretan Retail Management, η είσοδος της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός στην κρητική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 1 εκατ. ευρώ, με αντίστοιχη καταβολή από τους μετόχους της εταιρείας. Επίσης, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών από τους υφιστάμενους μετόχους προς την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε.

Πλέον, η Κρητικός αποκτά 92 συνδεδεμένα καταστήματα, που εντάσσονται στο δίκτυο της CRM Aριάδνη μέσω συμβάσεων δικαιόχρησης. Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τυπικά η Κρητικός έχει πλέον παρουσία σε 18 νομούς της Ελλάδας και δίκτυο 250 καταστημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Οκτωβρίου 2023