Νέα καλοκαιρινά δρομολόγια για το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας   

Με σκοπό και  στόχο, όπως κάθε φορά, την καλύτερη εξυπηρέτηση των  επιβατών του, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού  Φθιώτιδας εγκαινίασε από τις αρχές Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι δύο νέα  θερινά δρομολόγια ανταποκρινόμενο και στις απαιτήσεις του  επιβατικού του κοινού. Το  Υπεραστικό ΚΤΕΛ από 1ης Ιουλίου έχει δρομολογήσει στις  3:15 το πρωί απευθείας λεωφορείο για  […]

31 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με σκοπό και  στόχο, όπως κάθε φορά, την καλύτερη εξυπηρέτηση των  επιβατών του, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού  Φθιώτιδας εγκαινίασε από τις αρχές Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι δύο νέα  θερινά δρομολόγια ανταποκρινόμενο και στις απαιτήσεις του  επιβατικού του κοινού.

Το  Υπεραστικό ΚΤΕΛ από 1ης Ιουλίου έχει δρομολογήσει στις  3:15 το πρωί απευθείας λεωφορείο για  Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά, θέλοντας να διευκολύνει τους επιβάτες που επιθυμούν να βρίσκονται πολύ πρωί στην Αθήνα για τις επαγγελματικές δουλείες τους και από την άλλη τους ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε στο λιμάνι του Πειραιά για να ταξιδέψουν με τα πρωινά πλοία για τα νησιά του Αιγαίου.

Το δεύτερο θερινό δρομολόγιο που καθιερώνεται για περίπου ένα δίμηνο για το καλοκαίρι θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο  από την Λαμία προς τα Καμένα Βούρλα. Η αναχώρηση από την  Λαμία  θα γίνεται στις 21:45 και η επιστροφή στις 2:00 τα ξημερώματα.

«Δρομολογούμε αυτό το συγκεκριμένο δρομολόγιο για να διευκολύνουμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που θέλουν να μεταβούν γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια στα Καμ. Βούρλα για την καλοκαιρινή τους έξοδο, διασκέδαση και φαγητό και να επιστρέψουν αργά την  νύχτα. Ανταποκριθήκαμε στην απαίτηση επιβατών μας για το συγκεκριμένο  δρομολόγιο και πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί και φυσικά είμαστε θετικοί να δρομολογήσουμε αν μας ζητηθεί και αντίστοιχα δρομολόγια για προορισμό  στην Ανατολική Φθιώτιδα. Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ και τον κοινωνικό μας ρόλο ως Υπεραστικό ΚΤΕΛ, προσπαθώντας να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους επιβάτες μας,  με ένα στόλο 120 λεωφορείων και περίπου διακόσιους εργαζομένους…», σημείωσε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κ. Παπαναγιώτου. Μάλιστα διευκρίνισε ότι  οι αλλαγές στην ροή των δρομολογίων θα συνεχιστούν, όπως και η παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024