«Ομόρφυνε» ξανά η πέτρινη σκάλα του Αγίου Νικολάου στην Άμφισσα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες συντονισμένη παρέμβαση για την αποκατάσταση μετά από πολλά χρόνια και τον καθαρισμό της πέτρινης σκάλας που οδηγεί από την πλατεία Κεχαγιά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Η παρέμβαση αυτή πραγματοποιήθηκε με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση του δήμου, με ίδια μέσα από συνεργεία εργαζομένων με το καθεστώς των οκτάμηνων συμβάσεων και αυτεπιστασία από […]

11 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες συντονισμένη παρέμβαση για την αποκατάσταση μετά από πολλά χρόνια και τον καθαρισμό της πέτρινης σκάλας που οδηγεί από την πλατεία Κεχαγιά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Η παρέμβαση αυτή πραγματοποιήθηκε με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση του δήμου, με ίδια μέσα από συνεργεία εργαζομένων με το καθεστώς των οκτάμηνων συμβάσεων και αυτεπιστασία από πλευράς της Δ.Ε. Άμφισσας.

Ειδικότερα, κι  έπειτα από  αδράνεια πολλών ετών, υλοποιήθηκε η αποκατάσταση των σκαλοπατιών σε ποσοστό 50%, ενώ στο υπόλοιπο μισό πραγματοποιήθηκε εκτεταμένος καθαρισμός, χορτοκοπή και αρμολόγηση. Ως αποτέλεσμα, το φημισμένο αυτό σημείο του κέντρου της πόλης επαναποκτά την χρηστικότητα και την εικόνα που του αρμόζει προς τους κατοίκους της Άμφισσας και τους επισκέπτες της.

(Αναλυτικό φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών στο Facebook)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023