Ο Δήμος Λαμιέων  ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών

Ξεκίνησε από σήμερα το πρωί από τον Δήμο Λαμιέων εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την συλλογή των γυάλινών συσκευασιών στους ειδικούς κώδωνες, που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης. Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης επισκέφθηκαν  καταστήματα εστίασης […]

31 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ξεκίνησε από σήμερα το πρωί από τον Δήμο Λαμιέων εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την συλλογή των γυάλινών συσκευασιών στους ειδικούς κώδωνες, που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης επισκέφθηκαν  καταστήματα εστίασης και αφού ενημέρωσαν τους καταστηματάρχες διένειμαν και σακούλες  ανακύκλωσης .

Σε όλη την Λαμία  έχουν τοποθετηθεί τριάντα περίπου ειδικοί κώδωνες, στους οποίους ρίχνονται όλες οι γυάλινες  συσκευασίες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή ανακύκλωση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023