Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας στην τελετή μετεγκατάστασης της Δ/νσης Πεζικού του ΓΕΣ στη Σχολή Πεζικού

Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Πεζικού, η οποία αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη της Χαλκίδος, η επίσημη τελετή μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην ως άνω Σχολή. Στην τελετή, η οποία περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για ολόκληρη την πόλη, παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από […]

18 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Πεζικού, η οποία αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη της Χαλκίδος, η επίσημη τελετή μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην ως άνω Σχολή.

Στην τελετή, η οποία περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για ολόκληρη την πόλη, παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον προϊστάμενο της Ενορίας της πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, στα όρια της οποίας βρίσκεται η Σχολή Πεζικού, Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτης, ο Ιεροκήρυξ Αρχιμ. Νεκτάριος Ευγενικός και ο Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος, οι οποίοι τέλεσαν και την σχετική Δέηση, στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Παρόντες ήταν ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφάνης, ο Διευθυντής Πεζικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπουζέλος και ο Διοικητής της Σχολής Πεζικού, Ταξίαρχος Γεώργιος Μπικάκης.

Κατά την παρατεθείσα δεξίωση, στη Λέσχη Αξιωματικών, ο Σεβασμιότατος προσέφερε στον Διευθυντή Πεζικού, Υποστράτηγο κ. Μπουζέλο, μια ιερά εικόνα της Παναγίας για να την τοποθετήσει στο νέο του γραφείο, καλωσορίζοντάς τον στην Πόλη μας και εκφράζοντας τις θερμότερες των ευχών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαΐου 2024