Παραιτήθηκε ο Γιάννης Λιονάκης από πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου

Την παραίτησή του δήλωσε ο Γιάννης Λιονάκης, μέχρι σήμερα  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας. Ο κ. Λιονάκης παραιτείται, σύμφωνα με πληροφορίες και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Λιονάκης αμφιταλαντευόταν με την κάθοδο ή μη στις εκλογές για επαγγελματικούς λόγους. Γι’ αυτό μάλιστα ανέβαλε και την επίσημη ανακοίνωση των προθέσεών του. Σύμφωνα με το νόμο […]

17 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την παραίτησή του δήλωσε ο Γιάννης Λιονάκης, μέχρι σήμερα  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας. Ο κ. Λιονάκης παραιτείται, σύμφωνα με πληροφορίες και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Λιονάκης αμφιταλαντευόταν με την κάθοδο ή μη στις εκλογές για επαγγελματικούς λόγους. Γι’ αυτό μάλιστα ανέβαλε και την επίσημη ανακοίνωση των προθέσεών του.

Σύμφωνα με το νόμο πρέπει εντός δεκαπέντε ημερών να γίνει σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου και να εκλέξει νέο πρόεδρο το σώμα. Η αλλαγή σκηνικού στις επικείμενες εκλογές φέρνουν νέα δεδομένα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την εκλογή του νέου προέδρου, η οποία αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον.

Ήδη η ονοματολογία ξεκίνησε. Όμως μην ξεχνάμε ότι το σήμερα δεν έχει καμιά σχέση με το πριν δύο χρόνια. Κάποιοι θα είναι πιό προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

31 Μαΐου 2023