ΠΑΣ Λαμία: τα τυπικά για Σάρλες ντε Σόουζα

Παίκτης της Λαμίας θα πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος Σάρλες ντο Βάλε ντε Σόουζα. Πρόκειται για τον Λατινοαμερικάνο ο οποίος είναι 23 ετών και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Chennai City FC, στην Ινδία. Όπως γράφει το sport24.gr ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Ole της χώρας του. Για τέσσερα χρόνια έμεινε εκεί, στην ακαδημία, με αποτέλεσμα να […]

12 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Παίκτης της Λαμίας θα πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος Σάρλες ντο Βάλε ντε Σόουζα. Πρόκειται για τον Λατινοαμερικάνο ο οποίος είναι 23 ετών και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Chennai City FC, στην Ινδία.

Όπως γράφει το sport24.gr ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Ole της χώρας του. Για τέσσερα χρόνια έμεινε εκεί, στην ακαδημία, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φλουμινένσε, στην οποία και έπαιξε τη σεζόν 2012-2013. Ακολούθησε την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Comercial, με την οποία κατέγραψε 12 συμμετοχές στο Paulista.

Το 2015 αποκτήθηκε από την Caxias, ομάδα (τρίτης κατηγορίας), όπου έπαιξε σε εννέα ματς. Ακολούθησε η μεταγραφή στην Vejle BK, ομάδα της Δανίας. Εκεί έμεινε μία σεζόν και ακολούθως δόθηκε δανεικός στην πορτογαλική Alvarenga. Τελευταία ομάδα ήταν η Chennai City της Ινδίας.

Ο Σάρλες ντε Σόουζα πέρασε και από τη βραζιλιάνικη Monte Azul, ομάδα στην οποία ανήκει ο Τουράμ της Κέρκυρας. Οι Φθιωτοί λοιπόν καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις. Στην Chennai City έγινε «ήρωας», αφού σημείωσε το γκολ στην πρώτη νίκη της ομάδας στην κατηγορία HeroI-League.

Σύμφωνα με τα νεότερα ο παίκτης βρέθηκε στην Λαμία για τα τυπικά και απομένουν οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Μάλιστα –αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο– και πείσει τον Μπάμπη Τεννέ ο οποίος θα τον «τσεκάρει» στο Καρπενήσι θα αποκτηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Οκτωβρίου 2023