Σε ιδιώτη τα σκουπίδια της Λαμίας

Σε κλίμα απόλυτης έντασης πραγματοποιήθηκε το τελευταίο  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων. Το μεγάλο ζήτημα είχε να κάνει με την αποκομιδή των απορριμμάτων, για τα οποία αποφασίστηκε  – παρά την αντίθετη θέση της αντιπολίτευσης- να δοθεί η αποκομιδή τους σε εργολάβο. Κατά την  συνεδρίαση υπήρξε ένταση που σε μερικά σημεία ξέφυγε της ευπρέπειας, κυρίως από […]

12 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σε κλίμα απόλυτης έντασης πραγματοποιήθηκε το τελευταίο  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων. Το μεγάλο ζήτημα είχε να κάνει με την αποκομιδή των απορριμμάτων, για τα οποία αποφασίστηκε  – παρά την αντίθετη θέση της αντιπολίτευσης- να δοθεί η αποκομιδή τους σε εργολάβο.

Κατά την  συνεδρίαση υπήρξε ένταση που σε μερικά σημεία ξέφυγε της ευπρέπειας, κυρίως από τους εργαζόμενους που ήταν στην αίθουσα, ενώ ο Δήμαρχος, τόνισε ότι το όλο ζήτημα προέκυψε με τις αποφάσεις του αρμόδιου υπουργού, κ. Σκουρλέτη.

Από τους 26 συμβούλους του ο κ. Σταυρογιάννης πήρε  21 ψήφους. Τσακμάκης, Μώρης, Νταφλούκας και Κερπινιώτης, δεν το ψήφισαν. Προκειμένου ν’ αποφευχθεί η κατάληψη των εγκαταστάσεων καθαριότητας στην Οδό Κύπρου, έχουν αδειάσει οι αποθήκες και έχουν μεταφερθεί αλλού μηχανήματα, αυτοκίνητα και υλικά καθαριότητας .

Αντιδράσεις υπάρχουν ήδη από την αντιπολίτευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Σεπτεμβρίου 2023