Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της 26χρονης Κατερίνας! Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Μέσα σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στην Πυλία Μεσσηνίας η κηδεία της άτυχης Κατερίνας Χαραμάρα η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία και προσπάθησε να συμπαρασταθεί στους στενούς συγγενείς της άτυχης φοιτήτριας. Η Κατερίνα ήταν ένα από τα τρία μέλη της παρέας των νέων που «έσβησαν» στο […]

25 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μέσα σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στην Πυλία Μεσσηνίας η κηδεία της άτυχης Κατερίνας Χαραμάρα η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία και προσπάθησε να συμπαρασταθεί στους στενούς συγγενείς της άτυχης φοιτήτριας.

Η Κατερίνα ήταν ένα από τα τρία μέλη της παρέας των νέων που «έσβησαν» στο τροχαίο, το πρωί του Σαββάτου. Η 26χρονη πριν μετακομίσει στην Κύμη λόγω του αρραβωνιαστικού της, βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή, ενώ τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν οι γονείς της!

Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31ος ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη… Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Σεπτεμβρίου 2023