Στα «Κανάρεια» ο Μητροπολίτης Χαλκίδας

Ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερετρίας «Κωνσταντίνος Κανάρης» και του δασκάλου παραδοσιακών χορών Δημητρίου Ελευθερίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, μετέβη, το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουλίου 2017, στην Ερέτρια, όπου στην παραλία της, παρακολούθησε την ωραιότατη εκδήλωση του Συλλόγου. Η εκδήλωση περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς και […]

31 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερετρίας «Κωνσταντίνος Κανάρης» και του δασκάλου παραδοσιακών χορών Δημητρίου Ελευθερίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, μετέβη, το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουλίου 2017, στην Ερέτρια, όπου στην παραλία της, παρακολούθησε την ωραιότατη εκδήλωση του Συλλόγου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς και την αναπαράσταση της καύσης της τουρκικής ναυαρχίδας. Παρέστησαν η Δήμαρχος Ερετρίας κα. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ο ναύαρχος ε.α. κ. Νικόλαος Φατούσης, τοπικοί άρχοντες και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την κ. Δήμαρχο και τους διοργανωτές και ευχήθηκε κατάλληλα προς πάντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Οκτωβρίου 2023