Στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας βρέθηκε την Κυριακή ο Μητροπολίτης

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων του Αρχιμ. Μεθοδίου Φουντούλη, εφημερίου του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης, του Οικον. Ιωάννου Φαφούτη, εφημερίου του Ι. Ναού και του Διακ. Νικολάου Πριμηκυρίου, χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, στον Ι. Ναό Αγ. Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος. Μετά το […]

31 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων του Αρχιμ. Μεθοδίου Φουντούλη, εφημερίου του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης, του Οικον. Ιωάννου Φαφούτη, εφημερίου του Ι. Ναού και του Διακ. Νικολάου Πριμηκυρίου, χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, στον Ι. Ναό Αγ. Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, κατά την διάρκεια της οποίας κήρυξε και τον θείο λόγο στους πολλούς ευσεβείς χριστιανούς, οι οποίοι προσήλθαν, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε και στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Γεωργίου Βοσκού, ιατρού και πρώην αντιδημάρχου Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουλίου 2024