Στο Olympia Culture Festival 2017, συμμετείχε ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού την Κυριακή 2 Ιουλίου  συμμετείχε στο «OLYMPIA CULTURE FESTIVAL 2017» που πραγματοποιείτε στο Κατάκολο Ηλείας. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε στις 30/6 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017. Στις 2 Ιουλίου παρουσιάστηκαν (με τη σειρά εμφάνισης) η παιδική χορωδία HATUNA MATATA  Καλαμάτας, ο λαογραφικός και πολιτιστικός σύλλογος «Οι Ρίζες», ο […]

8 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού την Κυριακή 2 Ιουλίου  συμμετείχε στο «OLYMPIA CULTURE FESTIVAL 2017» που πραγματοποιείτε στο Κατάκολο Ηλείας.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε στις 30/6 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017.

Στις 2 Ιουλίου παρουσιάστηκαν (με τη σειρά εμφάνισης) η παιδική χορωδία HATUNA MATATA  Καλαμάτας, ο λαογραφικός και πολιτιστικός σύλλογος «Οι Ρίζες», ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού και η Ελληνική παράδοση Άργους.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού μας παρουσίασε χορούς της Βοιωτίας ενώ την επόμενη μέρα, στις 3 Ιουλίου, ο Όμιλος επισκέφτηκε τον  χώρο της αρχαίας Ολυμπίας όπου ξεναγήθηκε κι έτρεξε στο αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας ενώ κατόπιν επισκέφτηκε το αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Σεπτεμβρίου 2023