Βράβευση της ELBISCO στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards

Η ELBISCO διακρίθηκε στο πλαίσιο των βραβείων, Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2017, τα οποία απονεμήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά σε πρωτοπόρες προμηθευτικές επιχειρήσεις ταχυκίνητων προϊόντων και supermarket. Η ELBISCO έλαβε βραβείο στην κατηγορία, Καινοτόμες Τεχνικές – Τεχνολογίες Πωλήσεων, για το πρόγραμμα Αυτοματοποίησης και Αναβάθμισης Πωλήσεων, με την κινητή εφαρμογή, Innovative Anywhere. Το βραβείο, εκ μέρους […]

13 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η ELBISCO διακρίθηκε στο πλαίσιο των βραβείων, Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2017, τα οποία απονεμήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά σε πρωτοπόρες προμηθευτικές επιχειρήσεις ταχυκίνητων προϊόντων και supermarket.

Η ELBISCO έλαβε βραβείο στην κατηγορία, Καινοτόμες Τεχνικές – Τεχνολογίες Πωλήσεων, για το πρόγραμμα Αυτοματοποίησης και Αναβάθμισης Πωλήσεων, με την κινητή εφαρμογή, Innovative Anywhere. Το βραβείο, εκ μέρους της εταιρείας, παρέλαβε ο Διαμαντής Τατάνης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Η εφαρμογή, Innovative Anywhere, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία DIS, επιτρέπει την αυτοματοποίηση της οργάνωσης σε επίπεδο πωλητή και επιθεωρητή, ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται ηλεκτρονικά και να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στους αντίστοιχους ρόλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024