Πολλαπλή καραμπόλα εξαιτίας φωτιάς σε αυτοκίνητο στο Μώλο

Φωτιά έπιασε ένα επιβατηγό στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με κατεύθυνση από Αθήνα για Καρδίτσα. Στο ύψος του Μώλου 10 λεπτά πριν τις 8  το πρωί, ο οδηγός διαπίστωσε ότι το αμάξι του είχε πιάσει φωτιά. Πρόλαβε και σταμάτησε με αποτέλεσμα να κατεβεί η οικογένειά του από το αυτοκίνητο. Όμως μόλις άνοιξε το καπό το […]

20 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Φωτιά έπιασε ένα επιβατηγό στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με κατεύθυνση από Αθήνα για Καρδίτσα. Στο ύψος του Μώλου 10 λεπτά πριν τις 8  το πρωί, ο οδηγός διαπίστωσε ότι το αμάξι του είχε πιάσει φωτιά.

Πρόλαβε και σταμάτησε με αποτέλεσμα να κατεβεί η οικογένειά του από το αυτοκίνητο. Όμως μόλις άνοιξε το καπό το αυτοκίνητο λαμπάδιασε χωρίς κανείς από τους διερχόμενους οδηγούς να προλάβει να βοηθήσει.

Επιτόπου έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από Άγιο Κωνσταντίνο και Λαμία, που κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Ένας ηλικιωμένος οδηγός που περνούσε έκοψε ταχύτητα για να δει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του άλλο αυτοκίνητο, που ακολουθούσε, ενώ στη συνέχεια ένα ακόμη αυτοκίνητο πρόσκρουσε στους δύο.

Ευτυχώς οι ζημιές ήταν μόνο υλικές, ο δρόμος όμως γέμισε από βαλίτσες, λαμαρίνες και άλλα πράγματα από την τριπλή καραμπόλα, με αποτέλεσμα το 189ο χλμ να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024